Näille sivulle kerään kuvia, rakkaasta koru harrastuksestani. Yritän pitää harrastisuksesta kynsin ja hampain kiinni, sillä sairastan nivelreumaa, eikä koruilu ole helppoa minulle. Usein korut valmistuvat tuskallisen hitaasti, mutta lopulta ne tulevat valmiiksi. Kirjoitan aina mukaan lyhyen kuvauksen, käytetyistä materiaaleista, sekä punontatekniikasta.
Lisää korujani löytyy myös osoitteesta maahettaret.blogspot.fi joka on yhteinen blogi sisarieni kanssa. Tervetuloa korumaailmaani !

tiistai 29. toukokuuta 2012

Croesi kaulakoru

Napuloin kaulakorun mustista viistehiotuista kristallihelmistä ja
patinoiduista helmihatuista ja välilinkeistä.
Riipuikseksi laitoin ristin joka riippuu kivassa linkissä.
 

-Valokki-
13 kommenttia:

 1. Tosi kaunis koru, tuo linkki ristin yläpuolella on upea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Linkki antoi kivasti lisää näköä koruun. Linkit vain ovat aika hintavia, lisäävät aina muutamia euroja korun tarvikekustannuksiin.

   Poista
 2. ääääääääää, aivan ihana!!!! Minkä hintaisia nuo sun korut on? Vai teetkö niitä myyntiin... Köyhänä opiskelijana ei hirveesti ylimäärästä rahaa oo mutta jos joskus sellaista tulee niin mielelläni ottaisin tuollaisen vastaan rannekoruna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näitä on myynnissä tämän kaulakorun hinta on 30 e. Rannekoru tällaisista materiaalista tuollaisen pyöreän linkin kanssa maksaa 15 e. Korujani on myytävänä maahettaret.blogspot.com blogissa. Linkki löytyy tuosta sivusta Omat blogit alta, näytitkin olevan siellä lukijana :). Sähköpostia voi laittaa halutessa maahettarille tai minulle asgyla@netikka.fi

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Riitta Sinikka, tässä korussa tummat helmet noiden patinoitujen, muiden osien kanssa käyvät mielestäni kivasti yhteen.

   Poista
 4. Hej ;)
  Fajny blog ;P Naprawdę bardzo mi się podoba I będziemy zaglądać częściej ;D
  if you like follow us =)
  and let me know to follow you back,
  http://dance-is-our-love.blogspot.com/
  Pozdrawiamy;
  Simple Girls

  VastaaPoista
 5. I like your blog :) I would like to invite you to me :) Let's follow each other =]

  VastaaPoista