Näille sivulle kerään kuvia, rakkaasta koru harrastuksestani. Yritän pitää harrastisuksesta kynsin ja hampain kiinni, sillä sairastan nivelreumaa, eikä koruilu ole helppoa minulle. Usein korut valmistuvat tuskallisen hitaasti, mutta lopulta ne tulevat valmiiksi. Kirjoitan aina mukaan lyhyen kuvauksen, käytetyistä materiaaleista, sekä punontatekniikasta.
Lisää korujani löytyy myös osoitteesta maahettaret.blogspot.fi joka on yhteinen blogi sisarieni kanssa. Tervetuloa korumaailmaani !

keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Helmeilevää punaista

Kokeilin jotain ihan erilaista. Pujottelin pienistä siemenhelmistä, korulinkkien
kanssa kaulakorun. Helmiksi lisäsin opaakkeja viistehiottuja kristallihelmiä.
Ripuksena sävyihin sopiva zirkonia. Ketjuna hopeoitu papuketju.-Valokki-

16 kommenttia:

 1. Punaista, punaista, rakastan punaista!! Tästä olisi kiva nähdä kaulakuva, miten se laskeutuu kaulalla, tässä se ainakin on niin niin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on sellainen mallinuken väsäys projekti mielessä. Voisin kuvata korut paremmin kaulalle aseteltuna. On totta, että korusta saa paremman kuvan niin. Tämä on aika lyhyt ja asettuu aika kivasti ylös kaulalle.

   Poista
 2. Upea! Tuijottelin taannoin noita linkkejä ja mulla löi tyhjää ;) Sulla ei lyönyt - voisin käyttää korua ja tahdon joskus käyttää tätä ohjetta - nam.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on tuhannen ja viis ajatusta uusia ideoita, mutta aika ei vain tahdo riittää millään. Tämä oli kiva kokeilu, vaati keskittymistä ja kekseliäisyyttä kun sormeni ovat kankeat. Kehitin oman tekniikan pienien helmien käsittelyyn,

   Poista
  2. Tämä malli on ihan oma keksimäni. Sitä saa käyttää ilmoitat vain alkuperäisen mallin tekijän ja linkität tähän postaukseen.

   Poista
 3. Ihanan punainen kaulakoru! Suosikkivärejäni ja hienosti käytit korulinkkejä. Olisi kiva nähdä kaulakuva tästä korusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punainen on niin kaunis ja näyttävä väri. Pyörittelin korulinkkejä ja tahdoin tehdä niistä muutakin kuin rannekoruja joita löytyy maahettarien blogista useita.

   Poista
 4. Waude mikä kaunotar, tämäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helinä :) Tätä mallia pitää vähän vielä kehitellä, punomisjärjestystä muutan seuraavaan koruun.

   Poista
 5. Todella kaunis ja juhlava koru, ja niin ihanaa punaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä voisi käyttää juhlissa, jonkin yksinkertaisen pitkän punaisen hameen kera. Sellaisen vartalonmyötäisen kokopuvun, oijoi näen ihan silmissäni.

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Tuo kauan paikkaansa etsinyt punainen Zirkonia pisara sopi kivasti tähän kokonaisuuteen.

   Poista
 7. Pirtsakan helmeilevä koru! :)

  VastaaPoista