Näille sivulle kerään kuvia, rakkaasta koru harrastuksestani. Yritän pitää harrastisuksesta kynsin ja hampain kiinni, sillä sairastan nivelreumaa, eikä koruilu ole helppoa minulle. Usein korut valmistuvat tuskallisen hitaasti, mutta lopulta ne tulevat valmiiksi. Kirjoitan aina mukaan lyhyen kuvauksen, käytetyistä materiaaleista, sekä punontatekniikasta.
Lisää korujani löytyy myös osoitteesta maahettaret.blogspot.fi joka on yhteinen blogi sisarieni kanssa. Tervetuloa korumaailmaani !

maanantai 8. elokuuta 2011

Korusetti mustin kristallein

Käytin näihin koruihin mustia swarovskin kristalleja, sekä kristallein koristeltuja hopeoituja välilinkkejä. Ketjuna kevyt papuketju.


 
Rannekorussa on jatko-osa jolla helppo säädellä pituutta. Korujen metalliosat ovat 925 sterling hopeaa, välilinkit hopeoituja.
-Valokki-

8 kommenttia:

 1. Aivan valtavan hieno tämäkin!

  VastaaPoista
 2. Oi kuinka tyylikästä. Kaunista hehkua.

  VastaaPoista
 3. Tämä on juhlava!
  Jatko-osa on fiksua laittaa, onhan se samalla koristeellinenkin.

  VastaaPoista
 4. Jäi hieman kesken aiemmin päivällä tämän korun kommenoiminen ;) Mutta olin kirjoittamassa, että AI että on ihana!! Ihanan fasettitset ja tuovat niin juhlan tuntua kuin juhlan arkeen =)

  VastaaPoista
 5. Helinä,
  Niina,
  Vikki,
  Ninni,
  Ihastuin noihin hopeoituihin rondelleihin, joissa kristalleja. Ensin ajattelin, että tuleeko korusta liian "imelä". Olin kuitenkin aika tyytyväinen lopputulokseen.

  VastaaPoista
 6. Ihanat kuvat taas ja tyylikkäät korut!

  VastaaPoista
 7. Minullakin oli mielessä heti sana "tyylikkäät" kun näin nää kuvat :). Ja kauniithan ne tietysti.

  VastaaPoista