Näille sivulle kerään kuvia, rakkaasta koru harrastuksestani. Yritän pitää harrastisuksesta kynsin ja hampain kiinni, sillä sairastan nivelreumaa, eikä koruilu ole helppoa minulle. Usein korut valmistuvat tuskallisen hitaasti, mutta lopulta ne tulevat valmiiksi. Kirjoitan aina mukaan lyhyen kuvauksen, käytetyistä materiaaleista, sekä punontatekniikasta.
Lisää korujani löytyy myös osoitteesta maahettaret.blogspot.fi joka on yhteinen blogi sisarieni kanssa. Tervetuloa korumaailmaani !

sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Säröakaattia

Mustista säröakaateista ja viistehiotuista pienemmistä akaateista,
tuli patinoidun kuningasketjun kanssa kiva setti. 
Rannekoru ja siihen sopivat korvakorut saivat
lisukkeeksi patinoituja balin helmihattuja. Patinointi sopi noiden mustien helmien kanssa oikein kivasti.
-Valokki-

13 kommenttia:

 1. Mustasta tulee heti mieleen, juhlava!
  Kaunis iso helmi kauniitten helmihattujen huomassa.

  VastaaPoista
 2. Leena Lumi, kiitos :)
  tämä koru on tyyliltään lähinnä omaa makuani. Hieman kalevala-/keltti sekoitteinen. Säröakaatti istuu tähän seuraan leppoisasti:)

  VastaaPoista
 3. Vikki,
  Nuo akaatit ovat aika monikäyttöisiä. Mutta taasen totesin, että patinoidut hopeaosat sopivat joihinkin helmiyhdistelmiin hyvin. Tässä se tuntuu toimivan.

  VastaaPoista
 4. Vau mikä rouhea ja upea kivi! Ja patinointi on kuin piste iin päälle! <3

  VastaaPoista
 5. kuparikukka,
  kiitos ;) Nuo säröakaatit olivat yllättävän kivoja, niitä oli saatavana myös punaisina, niitäkin teki mieli. Aina pitää iskeä itseään sormille, kun selailee nettiputiikkien houkuttelevilla sivuilla. Paljon kaikkea ihanaa tarjolla.

  VastaaPoista
 6. Komeat korit... Näissä on jotain hyvin dramaattista!

  VastaaPoista
 7. Siis komeat korut, piti sanomani :)

  VastaaPoista
 8. Ihailin näitä jo parikin kertaa... Olet onnistunut patinan sävyssä aivan erinomaisesti. Kaikki kauniisti tasapainossa, tyylillä!

  VastaaPoista
 9. Kati, hi :) itse kirjoittelen aina mitä sattuu, huomaan vasta pitkien aikojen kuluttua kirjoitusvipani. Tästä mallista tulee varmasti yksi suosikkejani, heti tuntui omalta valmistuttuaan.

  VastaaPoista
 10. Mags,
  Patinointi ei ole ihan helppoa puuhaa. Olen nämä patinoinut Silver Studiosta ostamallani patinointiaineella. Sillä joka haiskahtaa ihan viimevuoden kananmunalta ja on väriltään punertavaa. Ensin koru muuttui kuparin väriseksi, sitten sinertäväksi, hinkkasin aika tavalla patinointia pois. Sormet ihan nahattomana, ennenkuin olin tyytyväinen lopputulokseen.

  VastaaPoista
 11. Aivan ihana tämäkin, tyylikäs

  VastaaPoista
 12. Helinä,
  kiitos, tämä koru kuuluu niihin joihin on itsekkin tyytyväinen. Joissain koruissa jokin yksityiskohta ei tunnu olevan kohdallaan, haluaisi muuttaa jotenkin. Koru voi tuntua jotenkin lattealta. Semmoiset yleensä kyllä jonkina ajan kuluttua pilppastan paloiksi ja kokoan uudelleen, ihan erilaiseksi.

  VastaaPoista