Näille sivulle kerään kuvia, rakkaasta koru harrastuksestani. Yritän pitää harrastisuksesta kynsin ja hampain kiinni, sillä sairastan nivelreumaa, eikä koruilu ole helppoa minulle. Usein korut valmistuvat tuskallisen hitaasti, mutta lopulta ne tulevat valmiiksi. Kirjoitan aina mukaan lyhyen kuvauksen, käytetyistä materiaaleista, sekä punontatekniikasta.
Lisää korujani löytyy myös osoitteesta maahettaret.blogspot.fi joka on yhteinen blogi sisarieni kanssa. Tervetuloa korumaailmaani !

tiistai 8. maaliskuuta 2011

Rukousnauha mustista onyxeista

Tähän rukousnauhaan käytin mattapintaisia onyxeja,
sekä pyriittejä ja swarovskin mustia kristalleita.

 Hopeanvärinen kuukristalli koristaa tätäkin nauhaa.
Mattapintaiset helmet ovat mielestäni kauniita,
pyriitti on minulle uusi tuttavuus.
-Valokki-

13 kommenttia:

 1. Voi miten hienosti pyriitti ja mattapintainen musta viihtyvät samassa seurassa :-D

  VastaaPoista
 2. Hieno yhdistelmä, pyriitti sopii hienosti joukkoon.

  VastaaPoista
 3. Pyriittiä olisi kyllä kiva joskus kokeilla korussa. :) Tämä näyttää hyvin elegantilta korulta, tykkään!

  VastaaPoista
 4. Itse en ole pyriittiä käyttänyt saatikka ostanut. Näyttää hankalalta saada se yhdistettyä minkään kanssa. Mutta tässä se TOIMII UPEASTI!!! <3

  VastaaPoista
 5. Mikä tässä on "rukousnauhaa"? Ajatus?
  En tarkoita pahalla vaan ihmettelen.

  VastaaPoista
 6. Mags,
  minusta ne sopivat kivasti vierekkäin. Pyriitin väri yllätti minut. Luulin ensin sen olevan enemmän hopeaa, mutta se on hassu yhdistelmä kultaa ja hopeaa.

  VastaaPoista
 7. helinä,
  pyriitti sopi yllättävän kivasti muiden materiaalien kanssa.

  VastaaPoista
 8. kuparikukka,
  halusin tehdä väreiltään hillityn, rauhallisuutta ja tasapainoa viestittävän korun. Mattapintainen onyx oli iloinen yllätys.

  VastaaPoista
 9. Ninni,
  tämä on minunkin "ensitapaaminen", pyriitin kanssa. Kun ne tulivat postissa olin ensin hieman pettynyt, mutta tähän koruun ne mielstäni sopivat aika mukavasti :)

  VastaaPoista
 10. ihmettelee,
  ymmärrän hämmennyksesi tämän rukousnauhan suhteen. Jos vertaat sitä eri uskontokuntien ihan omiin rukousnauhoihin, et löydä ehkä muita yhtäläisyyksiä kuin rukouksen voiman.


  Tähän koruun olen sisällyttänyt omia kiitokseni aiheita Luojalle. Olisin halunnut alunperin mustia onyxejä olevan 54 kuten viikkoja vuodessa, mutta onyxeja ei ollut niin paljon. Joten kokosin korun toisin. Pyriittejä on 31 kuten päiviä enimmillään
  kuukaudessa, kristalleja 12 kuten kuukausia vuodessa. Neljä erillistä mustaa onyxia korun alaosassa kuvaavat neljää elämää ylläpitävää elementtiä, jotka mahdollistavat elämämme. Ilmaa, tulta, vettä ja maata, sekä neljää siskoani ja lapsiani 3 elävää ja 1 joka ei saanut elää. Pienet pyriitit kuvaavat, ihania lapsenlapsiani joita 4. Ne kuvaavat myös neljää vuodenaikaa. Kaksi kristallia kuvaavat äitiä ja isää. Korun sisältävien kivien ominaisuuksia:

  Onyksi helpottaa stressiä ja surua sekä vahvistaa itsensä hallintaa ja moraalia. Onyksi on voimakivi, joka harmonisoi kehon energioita ja yhdistää suurempaan kokonaisuuteen.

  Pyriitti lisää muistia, keskittymistä ja henkistä sekä ruumillista kykyä. Se on myönteinen kivi, joka helpottaa riittämättömyyden tunnetta ja mahdollistaa oman potentiaalin näkemisen. Fyysisellä tasolla pyriitin sanotaan kohottavan solujen muodostumista ja vahvistavan ruoansulatusjärjestelmää. (joka minulla rempallaan :( )

  Taivaankappaleista auringon lisäksi kuulla on luontoon ja ihmiseen vaikuttavia ominaisuuksia, joten se sai koristaa nauhaani alhaalla.

  Tässä koruni ajatus pääpiirteittäin :)
  Siunausta ja rukouksen voimaa sinulle myös.

  VastaaPoista
 11. Ps korjaus aikaisempaan, neljää sisarustani, yksi heistä poika.

  VastaaPoista
 12. Pyriitti on tosiaan aika ihmeellinen kivi, välillä kovinkin kullansävyinen ja isompia kimpaleita olen nähnyt hyvin hopeanhohtoisia :-D

  -Oletpa muuten upeasti ajatellut tuon rukousnauhan eri osat, hienoa että se on niin persoonallinen!! Itsekin omiin henkilökohtaisiin koruihini lasken helmiä aina tietyillä jaoilla, jotka ovat minulle tärkeitä, mutta eipä niitä tule muille kerrottua :-)

  VastaaPoista
 13. Mags,
  sisällytän usein koruihini, ajatuksia tärkeistä asioista. Silloin jos teen korun jollekkin toiselle, kysyn haluaako hän jotain erityistä mukaan koruunsa. Pyriittejä olen myös nähnyt aiemmin isoina raakakimpaleina, niissä näkyy paljon eri värisävyjä, mutta myös kultaa ja hopeaa. Jännää, että on vaikea sanoa kumpaa niistä enemmän.

  VastaaPoista