Näille sivulle kerään kuvia, rakkaasta koru harrastuksestani. Yritän pitää harrastisuksesta kynsin ja hampain kiinni, sillä sairastan nivelreumaa, eikä koruilu ole helppoa minulle. Usein korut valmistuvat tuskallisen hitaasti, mutta lopulta ne tulevat valmiiksi. Kirjoitan aina mukaan lyhyen kuvauksen, käytetyistä materiaaleista, sekä punontatekniikasta.
Lisää korujani löytyy myös osoitteesta maahettaret.blogspot.fi joka on yhteinen blogi sisarieni kanssa. Tervetuloa korumaailmaani !

lauantai 19. maaliskuuta 2011

Patinoitu ametisti rannekoru

Tähän rannekoruun valitsin erikokoisia ametisteja.
Ketju on kuningasketjua, patinoituna.
Lisukkeena balin hopealinkkejä, sekä balin riimulukko.-Valokki-

8 kommenttia:

 1. Hienosti sopii tuo patinointi tuohon koruun, kaunis..

  VastaaPoista
 2. Helinä,
  kiitos :) pidän itse patinoiduista koruista. Korun kiilloittaminen patinoinnin jälkeen on rankkaa. Nyt sormenpäissä naarmusia. Ametisti on kivenä myös kaunis.

  VastaaPoista
 3. Tämä on ihana :)Olen samaa mieltä patinoinnista, sopii ametistien kanssa tosi hyvin. Lukkokin on ihan mainio! :)

  VastaaPoista
 4. Miina,
  Olen aiemmin valmistanut samantyylisen rannekorun karneoleista, se on ollut pidetyin koruni. Lukkoon ihastuin kovin, mutta se on hieman tiukahko, hätäännyin jo luulemaan ettei mene lainkaan kiinni. Lenkkiosassa kuitenkin kohta josta sitä saattoi hieman suurentaa.

  VastaaPoista
 5. Kati, kiitos :) Patinoituna tämä koru on mielestäni paljon kivempi. Olen nyt valmistanut muitakin patinoituja, laittelen kuvia kunhan ehdin.

  VastaaPoista
 6. Kyllä on taas kaunis :) ja ihanat kuvat :)!

  VastaaPoista
 7. Vangitsevan vintage-henkisen tunnelman antaa tähän patinointi, hurmaava!

  VastaaPoista