Näille sivulle kerään kuvia, rakkaasta koru harrastuksestani. Yritän pitää harrastisuksesta kynsin ja hampain kiinni, sillä sairastan nivelreumaa, eikä koruilu ole helppoa minulle. Usein korut valmistuvat tuskallisen hitaasti, mutta lopulta ne tulevat valmiiksi. Kirjoitan aina mukaan lyhyen kuvauksen, käytetyistä materiaaleista, sekä punontatekniikasta.
Lisää korujani löytyy myös osoitteesta maahettaret.blogspot.fi joka on yhteinen blogi sisarieni kanssa. Tervetuloa korumaailmaani !

lauantai 5. maaliskuuta 2011

Mustia pisaroita

Aiemmin valmistin vähän samansuuntaisen sarjan punaisista Swarovskin pisaroista.
Näihin käytin mustia pisaroita, sekä biconeja.
 Hopeisissa ketjuosissa on muinaisketjua sovellettuna, sekä ankkuripunontaa.
Kaulaketju on aiemmin punomani piina malli

Korvakoruissa toistin samanlaista punontaa.
-Valokki-

8 kommenttia:

 1. Onpas tosi hienoja koruja ja hopealankaakin on kulunut runsain määrin:-)
  Kiva kun kurkkasit blogiani

  VastaaPoista
 2. Hei Helinä :)
  blogissasi oli mielenkiintoista katseltavaa. Hopealanka on kiusallisen kallista tänä päivänä. Ihan hirvittää. Hinta on lähes kaksinkertaistunut, pienen ajan kuluessa. No, pitää välillä napertaa helmikoruja, sekä muita materiaaleja ehkä. Toistaiseksi olen pysynyt vain hopeassa ja kivissä, sekä kristalleissa.

  Valokuvaus on toinen rakas harrastukseni, kirjoittaminen ja satuilu kolmas, maalaaminen neljäs ja, ja on niin paljon mielenkiintoista kivaa. Aika ja voimat, sekä fyysinen terveys, eivät aina anna tehdä kaikkea.

  VastaaPoista
 3. Voivoi kuinka kaunista. Joka kerta täydellistä jälkeä!!

  VastaaPoista
 4. Voi Ninni kiitos kannustavasta kommentista, iloiseksi tulin siitä :)

  VastaaPoista
 5. Olet taas kuvannut ihastuttavan kaulakorun niin hurmaavasti. Ihanan romanttista <3

  VastaaPoista
 6. Mags,
  on niin hauska näpertää koruja, nautin siitä, vaikka se on välillä hankalaa minulle. Olen huomannut, että korujen kuvaaminen on myös erittäin hauskaa. Olen vähän päässyt jyvälle, kuinka kuva näyttäisi hyvälle:). Suunnittelu kuinka sommittelisi asetelman, joka olisi tasapainoinen ja kaunis, on kivaa. Välillä kannan hirvittävät määrät tilpehööriä kuvauspöydälle, sovittelen ja suunnittelen.

  VastaaPoista
 7. Kauniita korujasi on mukava käydä ihastelemassa.. Yhdyn muiden kommentoijien mielipiteisiin myös tuossa kuva-asiassa.. Kuvasi ovat hienosti suunniteltuja, nautittavia katsella :)

  VastaaPoista