Näille sivulle kerään kuvia, rakkaasta koru harrastuksestani. Yritän pitää harrastisuksesta kynsin ja hampain kiinni, sillä sairastan nivelreumaa, eikä koruilu ole helppoa minulle. Usein korut valmistuvat tuskallisen hitaasti, mutta lopulta ne tulevat valmiiksi. Kirjoitan aina mukaan lyhyen kuvauksen, käytetyistä materiaaleista, sekä punontatekniikasta.
Lisää korujani löytyy myös osoitteesta maahettaret.blogspot.fi joka on yhteinen blogi sisarieni kanssa. Tervetuloa korumaailmaani !

lauantai 26. helmikuuta 2011

Verenpunaisia pisaroita

Valmistin korvakorut, sekä riipuksen.
 swarovskin punaisista kristallipisaroista, sekä hopealenkeistä.

 Kaulaketjuna kuvassa ruoriketjumalli.
  Pisarat ovat kooltaan 9mm, joten ne eivät ole kovin suuria.

8 kommenttia:

 1. Ihanat helmet kyllä! Tätä korua katsellessa tuli todellakin päähän soimaan RyanDanin laulu "Tears of an Angel". <3

  VastaaPoista
 2. Niin kauniit, herkät korut..:)

  VastaaPoista
 3. Kaunista!
  Upeaa, vahvaa punaista.
  Korvikset ovat hienosti ideoitu.
  Ruoriketjun listaan opeteltaviin.

  VastaaPoista
 4. Jaana,
  pidän punaisesta väristä, ehkä hieman täyteläisemmän punaisesta. Näistä tuli kivan raikkaat. Innostuin tekemään toisenkin setin, mustista pisaroista, hieman muunnellen. Kuvailen ne huomenna.

  VastaaPoista
 5. Ninni,
  näistä tuli kivan raikkaat. Tilasin noita swarovskin pisaroita kaiken värisiä. Sitten ihmettelin mitä kummaa näistä oikein väkerrän. Kaikille helmille ja kristalleille löytyy kuitenkin aikanaan oma paikka :)

  VastaaPoista
 6. Kati,
  Yritän keksiä aina jotain uudenlaista, pelkään jumittuvani malleissa samoihin kaavoihin. Niin voi helposti käydä. Näistä tuli keveät ja yllättävän näyttävät ovat korviksetkin korvissa.

  VastaaPoista
 7. Vikki,
  Näitä oli kiva näprätä ja lopputulos ihan mukava. Korvikset näyttävät kivoilta korvissa, jopa minulla,vaikka toinen korva on revennyt hieman :(
  Ruoriketju on hauska punoa, ei lainkaan tuskanhikinen, kuten eräät ketjumallit.

  VastaaPoista