Näille sivulle kerään kuvia, rakkaasta koru harrastuksestani. Yritän pitää harrastisuksesta kynsin ja hampain kiinni, sillä sairastan nivelreumaa, eikä koruilu ole helppoa minulle. Usein korut valmistuvat tuskallisen hitaasti, mutta lopulta ne tulevat valmiiksi. Kirjoitan aina mukaan lyhyen kuvauksen, käytetyistä materiaaleista, sekä punontatekniikasta.
Lisää korujani löytyy myös osoitteesta maahettaret.blogspot.fi joka on yhteinen blogi sisarieni kanssa. Tervetuloa korumaailmaani !

perjantai 4. helmikuuta 2011

Savukvartsilasista korusetti

Valmistin ovaalin muotoisista savukvartsihelmistä korvakorut
lisänä balin patinoituja hopealinkkejä.
Tein myös riipuksen samaan sarjaan.

6 kommenttia:

 1. Ihastuttava setti; patinainen Balin hopea sopii rauhalliseen savukvartsiin kauniisti.

  VastaaPoista
 2. Mags,
  aion tehdä vielä setin savukvartsihelmistä, jossa ketjuosatkin patinoituja. Sopii hyvin. Itse tykkään patinoida ketjuja. Nyt en ole löytänyt nestemäistä patinointiainetta, sitä semmoista johon saa vain kastaa ketjut. Silver studiosta ostin rikkimaksaa, mutta sillä patinointi on työläämpää.

  VastaaPoista
 3. Tyylikkäät korut!
  Savukvartsi on upea kivi. Swrovski sopii hyvin tuohon riipukseen, antaa mukavasti keveyttä.

  VastaaPoista
 4. Kauniita koruja on taas alkanut syntymään, kunpa pian pääsisin tutkimaan niitä lähemmin. Kivoja ideoita ja tyylikästä jälkeä.!

  VastaaPoista
 5. Vikki,
  ostin noita savukvartsihelmiä nauhallisen, nyt olen jo ne melkein kaikki tuhlannut. Mietin kauan, että laittaisinko korvakoruihinkin swarovskin kristallit. Ajattelin että niistä tulee liian raskaat, joten jätin ilman.

  VastaaPoista
 6. SeijaMarjatta,
  Nyt olen väsännyt aivan sinnillä, vähän kuin ennen "maailmanloppua", jos vaikka sormet sanoo irti sopimuksen. Olen löytänyt ihania uusia korutarvikekauppoja. Ovat vain niin kalliita nuo tarvikkeet, ettei oikein voi ostella mielettömästi.

  VastaaPoista