Näille sivulle kerään kuvia, rakkaasta koru harrastuksestani. Yritän pitää harrastisuksesta kynsin ja hampain kiinni, sillä sairastan nivelreumaa, eikä koruilu ole helppoa minulle. Usein korut valmistuvat tuskallisen hitaasti, mutta lopulta ne tulevat valmiiksi. Kirjoitan aina mukaan lyhyen kuvauksen, käytetyistä materiaaleista, sekä punontatekniikasta.
Lisää korujani löytyy myös osoitteesta maahettaret.blogspot.fi joka on yhteinen blogi sisarieni kanssa. Tervetuloa korumaailmaani !

keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Pyöreä ruori

Punoin aikaisemmin valmistamani ranneketjun  kaveriksi kaulaketjun.
Pyöreä ruori on ketjun punontamalli. 
Hopealangan vahvuus on 1mm ja lenkkien halkaisia 4 mm.


-Valokki-

6 kommenttia:

 1. Kyllä hopea on vaan niin kaunista <3 Osaavissa käsissä syntyy ketju jos toinenkin.

  VastaaPoista
 2. Amalia,
  hopea on kaunis materiaali, pidän siitä itse enemmän kuin kullasta. Nämä perusketjut ovat hauskoja punoa välillä vaihteluksi. Teen aina muutamia, pian otan kuitenkin helmilaatikon esiin ja valmistan jotain helmeilevää :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis ruoriketju! Tajusin just nähneeni unta viime yönä jostain ruoriketju korusta, mutta ei sitten visioni ole yltänyt tätä ajatusta pidemmälle. Mahtoi muuten mennä jokunen hetki tuon korun tekemiseen...ei ole sitten hätähousujen hommaa.

  VastaaPoista
 4. Pioni,
  Jännää, että näit unta ruoriketjusta:) tätä ketjua punoessa pitää olla skarppina. Junnasin kauan aikaa paikoillani, enkä meinannut millään tajuta missä teen virheen, kun aloitin tauon jälkeen tätä valmistamaan. Nyt on korun kiemurat muistissa. Muuten pidän ketjun mallista se on kivan täyteläinen.

  VastaaPoista
 5. Uskomattoman kaunis ketjumalli!

  VastaaPoista
 6. Mags,
  tämä ketjumalli on yksi lemppareistani. Mielestäni ihanan muhkea, yksinäänkin näyttävän näköinen.

  VastaaPoista