Näille sivulle kerään kuvia, rakkaasta koru harrastuksestani. Yritän pitää harrastisuksesta kynsin ja hampain kiinni, sillä sairastan nivelreumaa, eikä koruilu ole helppoa minulle. Usein korut valmistuvat tuskallisen hitaasti, mutta lopulta ne tulevat valmiiksi. Kirjoitan aina mukaan lyhyen kuvauksen, käytetyistä materiaaleista, sekä punontatekniikasta.
Lisää korujani löytyy myös osoitteesta maahettaret.blogspot.fi joka on yhteinen blogi sisarieni kanssa. Tervetuloa korumaailmaani !

perjantai 28. toukokuuta 2010

Patinoitu ranneketju

Tämä koru on punottu myös kuningasketju mallilla, jota olen käyttänyt paljon. Väliin olen koonnut linkit, swarovskin kristalleista, sekä balin hopeahelmistä. Ketju on patinoitu.maanantai 24. toukokuuta 2010

Kaulakoru ja ranneketju

Näiden korujen, ketjuosat olin jo punonut aiemmin. Tarkoitus oli patinoida ketjut, mutta patinointiaineeni oli mennyt hunoksi. Koruissa on kahdenlaista ketjua, kuningasketjumalli, jost tein lyhyemmät osat, ne ovat 1,2mm langasta. Kaulaketjuun laitoin niskaosaan, palat piinamallilla punottua ketjua, 1mm langalla, Väleissä on balin hopealinkkejä ja helminä aventuriinejä.

Lukoiksi valitsin, hauskat balin riimulukot.


Korut olivat oikukkaita kuvattavia, aina osittain jäi jostain epätarkaksi, mutta malli näkyy kyllä.