Näille sivulle kerään kuvia, rakkaasta koru harrastuksestani. Yritän pitää harrastisuksesta kynsin ja hampain kiinni, sillä sairastan nivelreumaa, eikä koruilu ole helppoa minulle. Usein korut valmistuvat tuskallisen hitaasti, mutta lopulta ne tulevat valmiiksi. Kirjoitan aina mukaan lyhyen kuvauksen, käytetyistä materiaaleista, sekä punontatekniikasta.
Lisää korujani löytyy myös osoitteesta maahettaret.blogspot.fi joka on yhteinen blogi sisarieni kanssa. Tervetuloa korumaailmaani !

maanantai 13. syyskuuta 2010

Meripihkaa ja patinointia

Valmistin ranneketjun meripihka napeista,sekä patinoidusta piina ketjusta.

Meripihka napit ovat syntteettisiä, aitoja on vaikea löytää
Lisämausteeksi laitoin balin hopealinkkejä, sekä uurrettuja pieniä hopeahelmiä.

10 kommenttia:

 1. Aivan upea!
  Siis minä pidän meripihkasta ja tietty hopeasta!
  Ihastuttava yhdistelmä ja kaunis ♥

  VastaaPoista
 2. Mistä noin ihanaa meripihkaa löytyy??
  Kaunis, kaunis <3

  VastaaPoista
 3. seijastiina, kiitos;). Meripihkan väri on mielestäni niin kaunis ja patinoidun ketjun kanssa sopii nappiin. Olen etsinyt kauna, meripihkahelmiä, ovat aika harvinaisia. Löysin nuo synteettiset. Sehän tarkoittaa, että ovat meripihkaa, mutta ei luonnon muotoilemia. Niin olen asian ymmärtänyt.

  VastaaPoista
 4. Kaunis koru :) patinointi tuo meripihkan värin kauniisti esiin.

  VastaaPoista
 5. Mags, kiitos, yritin vimmalla kollata kuittejani, se oli joku nettiputiikki, jossa en ole aiemmin vieraillut. Laitan sinulle vaikka sähköpostia kun löydän.

  VastaaPoista
 6. Tanja pidän itse henkilökohtaisesti, enemmän patinoiduista hopeakoruista, kuin hopean värisistä. Joidenkin kivien kanssa, patinoimaton hopea sopii kyllä oikein hyvin.

  VastaaPoista
 7. Miten en ole osannut etsiytyä tänne aikaisemmin, täällähän on kirjaimellisesti blogimaailman helmiä. :) Rakastan kiviä ja kristalleja, parhaimmillaan ovat juuri käsin näperretyissä koruissa! Ihania! ♥

  VastaaPoista
 8. AnCa Lämpimästi tervetuloa korublogiini! :)Täällä on ollut vähän hiljaisempaa nyt viime aikoina. Kesä on ulkona kirmaamisen aikaa. Pimeän hämärän saapuessa, ryhdyn jälleen enemmän väsäämään hopeatöitä.

  VastaaPoista
 9. Cristina, thank you, and wellcome to my blog!

  VastaaPoista