Näille sivulle kerään kuvia, rakkaasta koru harrastuksestani. Yritän pitää harrastisuksesta kynsin ja hampain kiinni, sillä sairastan nivelreumaa, eikä koruilu ole helppoa minulle. Usein korut valmistuvat tuskallisen hitaasti, mutta lopulta ne tulevat valmiiksi. Kirjoitan aina mukaan lyhyen kuvauksen, käytetyistä materiaaleista, sekä punontatekniikasta.
Lisää korujani löytyy myös osoitteesta maahettaret.blogspot.fi joka on yhteinen blogi sisarieni kanssa. Tervetuloa korumaailmaani !

sunnuntai 22. elokuuta 2010

Rannekoru ametistein

Olin jo kauan miettinyt käyttöä, neliön mallisille ametisteille.
Valmistin ketjuosan nikamaketju mallilla
Lisäsin vielä hieman säihkettä, swarovskin pienillä kristalleilla.

7 kommenttia:

 1. Voi, nuo pienet kristallit tekevät tästä täydellisen <3

  VastaaPoista
 2. Tanja, kiitos ;)

  Mags,
  ähersin kristallien kimpussa, kieli keskellä suuta. Lopulta sain ne, toivomallani tavalla kiinnitettyä, vielä ehkä pitää hioa kiinnitystä.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana! Hopea ja lila sopivat hyvin yhteen ja molemmat ovat lempivärejäni.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Elegia, pidän myös lilan ja hopean yhdilstelmästä.

  VastaaPoista
 5. Ihanat yhdistelmät, ja hopeakorujen teko kinnostaa, ei tullut lähdettyä kurssille kansanopistoon, kai sielää jotakin olisin oppinut, liian paljon töitä, ettei ennätä.. harmitus.
  Kaunis todella on tämä rannekoru ♥

  VastaaPoista
 6. seijastiina, hopeakorujen näpertäminen on hauskaa. Nyt on ollut vähän hiljaisempaa, en ole ehtinyt ja jaksanut paljon tehdä. Olisi niin paljon kaikkea kivaa mitä voisi tehdä, aikaa vain liian vähän.

  VastaaPoista