Näille sivulle kerään kuvia, rakkaasta koru harrastuksestani. Yritän pitää harrastisuksesta kynsin ja hampain kiinni, sillä sairastan nivelreumaa, eikä koruilu ole helppoa minulle. Usein korut valmistuvat tuskallisen hitaasti, mutta lopulta ne tulevat valmiiksi. Kirjoitan aina mukaan lyhyen kuvauksen, käytetyistä materiaaleista, sekä punontatekniikasta.
Lisää korujani löytyy myös osoitteesta maahettaret.blogspot.fi joka on yhteinen blogi sisarieni kanssa. Tervetuloa korumaailmaani !

maanantai 16. elokuuta 2010

"Letitetty" rannekoru

Tämän rannekorun, olen tehnyt jo aiemmin.
Jostain syystä se on jäänyt kuvaamatta.
Täysin toisenlaista tekniikkaa, oli kiva välillä käyttää. 
Näitä aion valmistaa enemmänkin.

9 kommenttia:

 1. Kaunis! Minkävahvuista hopealankaa käytit? En taida raaskia tehdä tällä mallilla, menee metreittäin sitä lankaa :-D

  VastaaPoista
 2. Tuo on kyllä kaunista, eräs amerikkalinen blogi tarjoaa haltia päähineitä ja hänkin käyttää tätä tekniikkaa tehdessään ja upeaa tytö tekeekin. Linkki löytyy blogistani.

  VastaaPoista
 3. Mags, käytin 1mm hopealankaa, mutta pehmeää. Aika hintavia noista tulee kyllä.

  VastaaPoista
 4. Ninni, oi kiitos blogi vinkistä, sielä oli paljon kauniita, niin ihania koruja.

  VastaaPoista
 5. Ja vielä nämä korutkin, olen ihan myyty ilmeisesti myös myyt näitä jossakin ja missä??

  VastaaPoista
 6. Mustaleski, vielä en myy korujani. Jalometallilaki velvoittaa perustamaan toiminimen ja leimaamaan korut omalla nimileimalla. Jos myytävän korun hopeamäärä ylittää 10g. Toiminimen perustaminen on kyllä suunnitelmissa. Vaatii vain hieman rahaa, leimasimet ja luvat ovat aika hintavia. Ehkä laitan nettiin putiikin:)

  VastaaPoista
 7. Jaana, tervetuloa blogiini. Näitä letitettyjä koruja haluaisin opetella valmistamaan enemmänkin. Niiden tekemisessä vaaditaan vain hieman sormivoimia, punoksen kireälle saamiseksi.

  VastaaPoista