Näille sivulle kerään kuvia, rakkaasta koru harrastuksestani. Yritän pitää harrastisuksesta kynsin ja hampain kiinni, sillä sairastan nivelreumaa, eikä koruilu ole helppoa minulle. Usein korut valmistuvat tuskallisen hitaasti, mutta lopulta ne tulevat valmiiksi. Kirjoitan aina mukaan lyhyen kuvauksen, käytetyistä materiaaleista, sekä punontatekniikasta.
Lisää korujani löytyy myös osoitteesta maahettaret.blogspot.fi joka on yhteinen blogi sisarieni kanssa. Tervetuloa korumaailmaani !

torstai 22. heinäkuuta 2010

"Tuliopaali"

Tässä korussa pidän erityisesti, kristallien väreistä, "tuliopaali"
 Ranneketjussa on käytetty ketjuosassa, kuningasketju punosta.
Ranteen päälle tarkoitettuun osaan, pujottelin enemmän kristalleita, sekä balin hopealinkkejä.
Aika raikas lopputulos.

9 kommenttia:

 1. Niin onkin raikas ja hehkuva samalla kertaa!

  VastaaPoista
 2. Mags, tämän korun helmilinkit olin tehnyt jo aiemmin. Innostuin silloin pujottelemaan, kristalleja, sekä belin helmiä peräkkäin. Nyt ehkä haluan kokeilla jotain erilaista. Sitähän se on korujen kanssa asuilu. Alati muuttuvaa, uutta ja kivaa kokeiltavaa on vaikka kunka paljon. Onko sinulla kokemusta hopeasavesta?

  VastaaPoista
 3. Kaunotar. Rakastan punaista!Ja nämä kuvasi ovat loistavia! Silmän ravintoa!

  VastaaPoista
 4. Marjo, kiitos. Yritän aina kuvia ottaessa, tehdä anetelmia. Välillä ajattelen, jääkö koko koru sivuosaan, asetelmassa. Kiitos kommentista;)

  VastaaPoista
 5. Nätti nätti on hän... Töytyisi myös ehtiä kuvaamaan viimosimmat työt, mutten tiedä mihin aika menee, kun ei ehdi. Sulla on ollut todella hyvä loma, oot ehtinyt tehdä koruja, kutvailla ja rentoutua.

  VastaaPoista
 6. Siis kirotusvireitä tulooo ... tuolla piti lukee että Täytyisi...

  VastaaPoista
 7. Hei, olen kokeillut hopeasavea pari kertaa ja tykkään kyllä lopputuloksesta, mutta pidän sitä hiukan kalliina...

  VastaaPoista
 8. Mags, olen samaa mieltä, se on kallista. Siksi en ole vielä malttanutkaan kokeilla. Olisi kyllä kivoja ideoita, joita voisin käyttää, saven kanssa työskentelyssä.

  VastaaPoista
 9. Kaarnikka, olen nyt ottanut sellaisen tavan, että kun saan korun valmiiksi, otan siitä kuvia, jos vain suinkin mahdollista. Ehkä sitten, kun ulkona ei enää voi olla niin paljoa, niin ehtii taas paremmin korujen kanssa asuilla.

  VastaaPoista