Näille sivulle kerään kuvia, rakkaasta koru harrastuksestani. Yritän pitää harrastisuksesta kynsin ja hampain kiinni, sillä sairastan nivelreumaa, eikä koruilu ole helppoa minulle. Usein korut valmistuvat tuskallisen hitaasti, mutta lopulta ne tulevat valmiiksi. Kirjoitan aina mukaan lyhyen kuvauksen, käytetyistä materiaaleista, sekä punontatekniikasta.
Lisää korujani löytyy myös osoitteesta maahettaret.blogspot.fi joka on yhteinen blogi sisarieni kanssa. Tervetuloa korumaailmaani !

perjantai 16. heinäkuuta 2010

Hematiitti riipus

Valmistin riipuksen, pisaran mallisesta hematiitista.
Balin "helmihattu", koristaa riipuksen ala-osaa.

Riipus lenkkinä tuttu paljon käyttämäni, balin riipuslenkki malli.

6 kommenttia:

 1. Tämä riipus on kyllä kaunotar. Mielestäni tässä kohtaa ajattomuus ja selkeys, mutta runsautta tuovat nuo Balin hopeaosat. Mahtava !

  VastaaPoista
 2. marjo, kiitos kiva, että miellytti.Hematiitissa on pieni hopean häivähdys itsessään. Sopii yhdistettäväksi hienosti, myös antiikkipatinoidun hopean kanssa. Itsessään riipus yksinkertainen, ripaus maustetta balin linkeillä, niitä on saatavana ilahduttavan monenlaisia.

  VastaaPoista
 3. Sekä tuo lapis lazuli että tämä ovat sellaisia ajattomia Kaunottaria :-D Lapis lazulista tykkään kovin!

  VastaaPoista
 4. Mags, lapis lazuli on yksi omista suosikeista. Hieman salaperäinen kuvioineen. Oletko tutkiskellut, muuten kivien ominaisuuksia? Niillähän katsotaan olevan, erilaisia vaikutuksia ihmiseen.

  VastaaPoista
 5. Nia, tervetuloa blogiini:) kiitos kommentista. Hematiitti itse on jo kaunis, hohtavan pintansa kanssa. Yritin tehdä, yksinkertaisen korun, ettei tule liian koristeellinen.

  VastaaPoista