Näille sivulle kerään kuvia, rakkaasta koru harrastuksestani. Yritän pitää harrastisuksesta kynsin ja hampain kiinni, sillä sairastan nivelreumaa, eikä koruilu ole helppoa minulle. Usein korut valmistuvat tuskallisen hitaasti, mutta lopulta ne tulevat valmiiksi. Kirjoitan aina mukaan lyhyen kuvauksen, käytetyistä materiaaleista, sekä punontatekniikasta.
Lisää korujani löytyy myös osoitteesta maahettaret.blogspot.fi joka on yhteinen blogi sisarieni kanssa. Tervetuloa korumaailmaani !

perjantai 28. toukokuuta 2010

Patinoitu ranneketju

Tämä koru on punottu myös kuningasketju mallilla, jota olen käyttänyt paljon. Väliin olen koonnut linkit, swarovskin kristalleista, sekä balin hopeahelmistä. Ketju on patinoitu.8 kommenttia:

 1. Minulla on läjä safiirinsinisiä helmiä enkä ole niille keksinyt paikkaa, mutta tästähän se näkyy, että patinoidun hopean kans vaan yksiin :-)
  Kaunis rannekoru <3

  VastaaPoista
 2. Mags, kiitoksia. Välillä innostuu hankkimaan helmiä, jotka eivät tunnut sopivan mihinkään. Ostin Afrikan turkooseja, minusta ne näyttävät hailuilta herneiltä. En ole keksinyt, ainakaan vielä niille käyttöä.

  VastaaPoista
 3. Oi nämä ovat mielettömän ihania!
  Olet kyllä ihan taikuri punomaan koruja...!


  *on ihastunut* =)

  VastaaPoista
 4. Una, kiitos. Jossain vaiheessa, olin niin vauhdissa, että ajattelin hommalta hopeanleimaus luvat sun muut. Olisin sitten avannut nettiputiikin. Tuo reuma, pisti kapuloita rattaisiin. En anna periksi, kun löytyy oikeanlainen lääkitys, toivon että oireet häviävät ja voin jatkaa "normaalia" elämää.

  VastaaPoista
 5. Voi että on kauniita koruja, ja niin ihanasti esitetty ja kuvattu, ihastuin kerta kaikkiaan!
  Ja kiitos vierailusta blogissani, varmasti tulen käymään täälläkin usein, on vain täällä mökillä hidas yhteys mokkulalla.
  Mutta kaupungissa käydessä poikeean tähän upeaan blogiin varmasti enemmänkin :D

  VastaaPoista
 6. Seijastiina, tervetuloa korublogiini. Tässä blogissa on ollut toistaiseksi vähän hiljaista. Mutta kyllä vielä pääsen vauhtiin, pikkuhiljaa näpertelen.

  VastaaPoista
 7. Taivaallisen kaunis kokonaisuus..! Itse en sinistä käytä, mutta kokonaisuus on silmälle mahtavaa nautintoa. Hieno työ ja taitavasti suunniteltu kokonaisuus!

  VastaaPoista
 8. marjo; Tässä korussa pidin kovasti balin patinoiduista hopeahelmistä, sininen ei ole minunkaan ykkös lempivärini. Sopii kyllä hopeakoruihin hyvin.

  VastaaPoista