Näille sivulle kerään kuvia, rakkaasta koru harrastuksestani. Yritän pitää harrastisuksesta kynsin ja hampain kiinni, sillä sairastan nivelreumaa, eikä koruilu ole helppoa minulle. Usein korut valmistuvat tuskallisen hitaasti, mutta lopulta ne tulevat valmiiksi. Kirjoitan aina mukaan lyhyen kuvauksen, käytetyistä materiaaleista, sekä punontatekniikasta.
Lisää korujani löytyy myös osoitteesta maahettaret.blogspot.fi joka on yhteinen blogi sisarieni kanssa. Tervetuloa korumaailmaani !

maanantai 24. toukokuuta 2010

Kaulakoru ja ranneketju

Näiden korujen, ketjuosat olin jo punonut aiemmin. Tarkoitus oli patinoida ketjut, mutta patinointiaineeni oli mennyt hunoksi. Koruissa on kahdenlaista ketjua, kuningasketjumalli, jost tein lyhyemmät osat, ne ovat 1,2mm langasta. Kaulaketjuun laitoin niskaosaan, palat piinamallilla punottua ketjua, 1mm langalla, Väleissä on balin hopealinkkejä ja helminä aventuriinejä.

Lukoiksi valitsin, hauskat balin riimulukot.


Korut olivat oikukkaita kuvattavia, aina osittain jäi jostain epätarkaksi, mutta malli näkyy kyllä.

4 kommenttia:

 1. Malli näkyy oikein hienosti ja todellakin kivasti käytetty kahta eri ketjumallia! Ja kun turkoosit ja sinisihtaavat värit on niin mun suosikkeja, niin en voi kuin tykätä oikein paljon :-D

  VastaaPoista
 2. Oi näitä aarteita. =)
  Kohta joudut hankkimaan kassakaapin kun siulla on tällaisia aarteita kotona. =)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Mags, tykkäsin että kaulakorusta tuli hieman kevyempi, kun laitoin niskaosaan piinaa. Olen aika vähän käyttänyt kiviä koruissa. Aion tehdä nyt muutamia malleja, soveltamaalla kivien kera.

  VastaaPoista
 4. Una, kiitos, nyt olen aloittanut uudelleen korujen punomisen. Käteni ovat sen verran paremmat, että pihdit jo pysyvät hyvin hyppysissä. Joten uutta on tulossa kovalla vauhdilla.

  VastaaPoista