Näille sivulle kerään kuvia, rakkaasta koru harrastuksestani. Yritän pitää harrastisuksesta kynsin ja hampain kiinni, sillä sairastan nivelreumaa, eikä koruilu ole helppoa minulle. Usein korut valmistuvat tuskallisen hitaasti, mutta lopulta ne tulevat valmiiksi. Kirjoitan aina mukaan lyhyen kuvauksen, käytetyistä materiaaleista, sekä punontatekniikasta.
Lisää korujani löytyy myös osoitteesta maahettaret.blogspot.fi joka on yhteinen blogi sisarieni kanssa. Tervetuloa korumaailmaani !

maanantai 15. helmikuuta 2010

Laitan tänne kuvia koruistani, kunhan saan ne julkaisukelpoiseen muotoon. Olen harrastanut korujen valmistusta nyt noin puolitoista vuotta. Harrastus vei täysin mukanaan, en lannistunut alun vaikeuksista kun lenkkejä punoessa tuntui olevan kaksi vasenta kättä ja nekin kovin kömpelöt. Muutama kirpakka sormeen sahaaminenkaan ei tuntunut missään, kun sai käsiinsä uutuuttaan hohtavat, ihan alusta asti itse valmistamansa ranne- ja kaulakorut.

1 kommentti:

  1. do diin eikun kuvia sitten vaan... tästä se lähtee... mutta muista lepuuttaa hertioita ja käydä nukkumassakin välillä =)

    VastaaPoista